News

U mbajt konferenca për shtyp e shfaqjes së parë të “Prishtina International Theater Festival – PITF 2018”.

Sot u mbajt konferenca për shtyp e shfaqjes ‘’Gratë’’ me përfaqësim nga Maqedonia, shfaqje kjo e cila hap këtë festival. ‘’Gratë’’ (‘’Women’’), luhet sonte në natën e parë të festivalit dhe është pjesë e programit konkurrues të PITF 2018.

Në konferencën për shtyp morrën pjesë: Drejtoresha artistike e festivalit Burbuqe Berisha, Koordinatori i festivalit Zija Rexhepi dhe dy aktoret e shfaqjes ‘’Gratë’’ Teuta Ajdini Jegeni dhe Drita Kaba Karaga.

Aktoret u shprehën të lumtura që janë pjesë e festivalit, si dhe treguan më shumë rreth shfaqjes.

Por, për më shumë, mos e humbisni shfaqjen ‘’Gratë’’ sonte në orën 19:00