News

U mbajt konferenca për shtyp e hapjes së festivalit.

Sot, në orën 11:00 u mbajt konferenca për shtyp, konferencë kjo e cila hapi festivalin e teatrit.

Në konferencë ishin të pranishëm: Ilir Tafa drejtor i festivalit, Burbuqe Berisha drejtoreshë artistike e festivalit, Zija Rexhepi koordinator i festivalit dhe dy aktoret nga Kroacia, Mia Krajcar dhe Katarina Baban të cilat do të performojnë në natën e sotme.

Në konferencë të pranishme ishin edhe mediat vendore.

Shfaqja e parë ”Dhe jetuan të lumtura…?” do të shfaqet sonte në orën 20:00.