News

U mbajt konferenca për media, e fundit e PITF 2018.

Me rastin e natës përmbyllëse të PITF 2018, do të luajë shfaqja e fundit për këtë edicion, shfaqje kjo nga Kosova, ”Holly Shit”.

Sot për media u shprehën aktori Ylber Bardhi dhe ass.regjisori Butrint Pasha i shfaqjes ”Holly Shit”, të cilët thanë që shfaqja e tyre ka korrur sukses kudo që ka rrugëtuar, kështu që pritet që edhe sonte të ketë sukses në garën e PITF 2018.

Ejani sonte nga ora 19:00 në Teatrin ”Faruk Begolli”, ku përveç shfaqjes, do të jetë edhe ceremonia e ndarjes së çmimeve të festivalit.