News

U mbajt konferenca e organizuar për media e shfaqjes “Rrëfimi” nga Italia.

Sonte, në natën e tretë të “PITF 2018”, nga ora 19:00 do të jepet shfaqja nga Italia “Rrëfimi” dhe për këtë, u mbajt konferenca për shtyp, me praninë e aktorit dhe vetë regjisorit, Alfredo Traversa.

Traversa u shpreh i lumtur që do të performojë në PITF dhe tha se këtu është hera e parë që ”Rrëfimi” po shfaqet në Evropë.

Mos e humbisni ‘’The Confession’’ (”Rrëfimi”) sonte në teatrin “Faruk Begolli”.