News

Sot u mbajt konferenca për shtyp e shfaqjes së dytë të “Prishtina International Theater Festival – PITF 2018”.

Konferenca për shfaqjen “Nëna dhe Fëmija”, u mbajt sot me praninë e aktorëve të shfaqjes Ema Andrea dhe Matia Llupa, si dhe koordinatorin e festivalit Zija Rexhepi.

Aktorët u shprehën rreth përmbajtjes së shfaqjes që do të luhet sonte, ndërkaq sa i përket festivalit, pohuan se është festival mjaft serioz dhe që janë të lumtur të performojnë sonte në Teatrin ”Faruk Begolli”.

“Nëna dhe Fëmija” vjen në PITF 2018, në programin konkurrues të edicionit të dytë, sonte nga ora 19:00.