News

Sonte ne “Prishtina International Film Festival”, PITF 2017, ne programin garues, nga ora 20.00 jepet shfaqja nga Shqiperia “Vdes sic vdes nje vend”.

Luajne: Alfred Trebicka, Rozi Kostani, Violeta Trebicka, Ina Morinaj, Benada Mulla, Silvio Goskova, Lejda Celi, Artan Skenderasi, Kesina Lami, Arild Stafa, Jona Hoxha, Armando Mehmeti.

Shfaqja “Vdes sic vdes nje vend”, vjen për të kuptuar marrëdhënien tonë me vendin.

Është një thirrje, një mesazh që sa më shumë ta kuptojmë që po i bëjmë keq vendit, aq më shumë do ta ruajmë dhe do ta duam veten.

“Vdes sic vdes nje vend”, është inskenuar në shumë skena teatrore të Europës, duke filluar nga Parisi e para, pastaj në Itali, Gjermani, së fundmi në Spanjë etj.

Sonte vjen per publikun kosovar ne Teatrin AAB “Faruk Begolli”.
Ju mirepresim!