News

Sonte në orën 20:00 mund ta shihni shfaqjen ”Speak Medea”, apo ‘’Fol Medea’’ .

Shfaqja ‘’Speak Medea’’, e cila vjen në PITF 2017 me përfaqësim nga Irani, shtjellon një histori të një gruaje të fuqishme, e cila ndjehet e lënë pas dore dhe e pambështetur.

E rëndësishme është se kjo shfaqje i kushton respekt të gjitha grave të të gjitha kohërave, të cilat kanë vuajtur nga shtypja dhe keqtrajtimi.

Autori: Mehdi Sheikhvand
Regjia: Mehdi Sheikhvand
Aktorët: Clara Corona, Darya Nazari, Fatemeh Abrishami Movahed, Vida Gharagozlou.

Ju mirëpresim.
#AAB #PITF2017 #TEATRIAAB