News

Sapo u mbajt konferenca e organizuar për media për shfaqjen “Shërbëtoret”.

Shfaqja ”Shërbëtoret” me ekipën nga Shqipëria, do të luhet sonte në orën 19:00 dhe me këtë rast, sot u mbajt konferenca për media.

Ekipa nga Shqipëria, e përbërë nga regjisori Kiço Londo dhe aktoret Laura Nezha, Dasara Xhangolli dhe Ilirda Bejleri, të cilët sonte do të japin performancën e tyre, u shprehën për media se pjesëmarrja në PITF 2018 për ta është festë.

Poashtu, ata treguan më shumë rreth shfaqjes, që për më shumë sonte keni mundësinë ta shihni në Teatrin ”Faruk Begolli”.