News

Sapo u mbajt konferenca e organizuar për media e shfaqjes “Si nëna si e bija”.

Konferenca për shfaqjen “Si nëna si e bija”, u mbajt me praninë e aktoreve të shfaqjes Mia Krajcar dhe Mirta Zečević.

Aktoret nga Kroacia shprehën mirënjohje ndaj festivalit, si dhe thanë që këso teatri dhe ambienti, rrallë herë kanë parë.

Mia Krajcar, si fituese e çmimit Aktorja më e mirë në edicionin e kaluar të PITF, pohoi se do të ishte mjaft e lumtur po të fitonte ndonje çmim edhe këtë edicion, mirëpo ajo mendon se gara është mjaft e ngushtë, pasi që e ka përcjellur programin e sivjetmë.

Për më shume, sonte, nga ora 19:00 ejani dhe shiheni shfaqjen nga Kroacia “Si nëna si e bija” në Teatrin ”Faruk Begolli”.