News

Regjisorja maqedonase Ana Bateva e shfaqjes “Chicken” (Pula) me kastin nga Bullgaria, marrin pjesë në PITF 2018.

Ana Bateva studio për regji teatri në Fakultetin e Arteve në Akademinë Kombëtare të Teatrit dhe Filmit ‘’Kr. Sarafov’’- NATFA në Sofia të Bullgarisë.

Ndonëse e re në moshë, regjisorja maqedonase Bateva, u shpërblye për performancat e saj të shumta në shumë festivale ndërkombëtare të teatrit.

Ajo morri një mori çmimesh si: Regjisorja më e mirë, Performanca më e mirë, Inovacioni i teatrit etj. Tani, ajo vjen në ‘’Prishtina International Theater Festival’’ për të bërë pjesë në programin konkurrues, ku garojnë 7 shfaqje gjithsej.

Ne ju presim për ta ndjekur shfaqjen “Chicken” (Pula) në Teatrin AAB ‘’Faruk Begolli’’, në datën 2 dhjetor 2018, nga ora 19:00.