News

Nata e katërt e “Prishtina International Theater Festival 2018” (PITF 2018), do të sjellë në skenën e teatrit “Faruk Begolli” shfaqjen “Pula” nga Bullgaria.

Regjisorja e kësaj shfaqje Ana Bateva dhe aktorët Vasilena Vinchenco dhe Vasil Duev ishin të pranishëm në një konferencë për media, ku u përgjigjën rreth pyetjeve në lidhje me shfaqjen.

Pos kësaj, ata u shprehën të kënaqur që sonte do të performojnë në PITF 2018.