News

Mos e humbisni rastin të përcillni shfaqjet më të mira nga Italia, Bullgaria, Kroacia, Shqipëria, Maqedonia dhe Kosova në PITF 2018.

Biletat mund t’i gjeni në Kolegji AAB, Dit’ e Nat’ & MIQT Pub!
Festival Pass – 10 Euro
Bileta per 1 shfaqje – 3 Euro