News

Më 2 dhjetor 2018, nga ora 19:00, mos e humbisni shfaqjen “Chicken” (Pula) që vjen nga Bullgaria në PITF 2018.

“Chicken” (Pula) është një shfaqje jostandarde që shtjellon problemet e artistëve modernë në teatrot shtetërore dhe problemin e materializmit agresiv që na rrethon.

Heronjtë e kësaj shfaqjeje Nina Zarechnaya dhe Aleksandër Timofeich, rolet e të cilëve i luajnë Vasilena Vinchenco dhe Vasil Duev, ëndërrojnë të shkojnë në kryeqytet ndërkohë që kanë rënë në dashuri me njëri-tjetrin dhe sapo gjejnë lirinë e tyre personale në art, poashtu bien në vorbullën e mjediseve dhe miqësive të rreme.

Si rrjedhojë e punës së autorëve А. P. Chekhov dhe Nikolay Kolyada, shfaqja vjen nën regjinë e Ana Bateva.

Bileta për një shfaqje kushton 3 euro, kurse për studentë kushton vetëm 2 euro.

Një shfaqje mund të ndiqet edhe me biletën e tërë festivalit (Festival PASS), që kushton 10 euro për të parë të gjitha shfaqjet e festivalit, kurse për studentë çmimi i Festival PASS është vetëm 5 euro.

Vlen të ceket se 20% nga çdo biletë i dedikohet bamirësisë. Biletat mund t’i gjeni në Kolegjin AAB në kampusin e Prishtinës.