News

Mbrëmë u mbajt premiera e shfaqjes ‘’Dhe jetuan të lumtura…?’’ në Prishtina International Theater Festival.

Në PITF 2017 në teatrin ‘’Faruk Begolli’’ në Kolegjin AAB, u hap festivali i teatrit dhe me këtë rast u dha shfaqja e parë ‘’Dhe jetuan të lumtura…?’’.

Me praninë e shumë figurave të shquara dhe në praninë e mediave, u mbajt një koktej rasti, ku musafirët shijuan kohën e tyre, para se të fillonte shfaqja.

Shfaqja ‘’Dhe jetuan të lumtura…?’’ u përcoll nga shumë të pranishëm, duke përfshirë këtu edhe student, ku të qeshurat nuk kishin fund.

Shfaqjen e hapi drejtori i festivalit Ilir Tafa, i cili dha një fjalim, ku falenderoi të pranishmit dhe ekipin kroat pa fund.

E më pas fjala iu dha ambasadores kroate Marija Kapitanović, e cila ishte shumë e lumtur që vendasit e saj po e bënin hapjen e festivalit me shfaqjen e tyre.

Poashtu, ajo ceki që e bën të lumtur fakti që kishte shumë të rinj të pranishëm.