News

Mbrëmë u bë hapja e festivalit ”Prishtina International Theater Festival” 2018.

PITF 2018 nisi mbrëmë me një hapje solemne, vazhdoi me shfaqjen ”Gratë” dhe përfundoi me një after-party nën tingujt e këngëtarit Dren Abazi.