News

Laura Nezha, aktorja, regjisorja dhe këngëtarja e famshme, performon në PITF 2018 në shfaqjen “Shërbëtoret” (“The maids”).

Shfaqja me perfaqësim nga Shqipëria “Shërbëtoret” (“The maids”), luhet në ‘’Prishtina International Theater Festival’’ në datën 4 dhjetor 2018 dhe sjell me vete aktoren me famë Laura Nezha-n.

Laura u lind më 16 shtator, 1990 në Tiranë të Shqipërisë. Ajo kultivoi karrierën e saj në fushën e aktrimit, regjisë e këndimit. Që nga fëmijëria, morri pjesë në shumë festivale të muzikës, ku fitoi një mori çmimesh dhe nuk u ndal me kaq sepse ajo ende vazhdon të shpërblehet me çmime.

Nezha diplomoi nga Fakulteti i Arteve për regji në vitin 2014. Ajo u vu në rolin e regjisores për shfaqjen True West (Perëndim i vërtetë) në Teatrin Kombëtar të Shqipërisë, punë kjo që rezultoi me sukses. Performoi në dhjetëra shfaqje teatrore ndër vite, si në Les Bonnes, A Streetcar Named Desire, What the Butler Saw, Hamlet dhe shumë të tjera, duke e bërë teatrin të jetë arritja e saj më e madhe artistike. Në vitin 2017, u bë zëri i personazhit të animuar Moana në gjuhën shqipe.

Ne po e presim praninë e saj në PITF 2018 me padurim, andaj ju mirëpresim edhe juve.

Biletën për ta parë këtë shfaqje, tashmë mund ta bleni me çmim 3 euro, ndërsa për studentë kushton 2 euro. Por, mos harroni se mund ta bleni edhe biletën e tërë festivalit (Festival PASS), që kushton vetëm 10 euro për të parë të gjitha shfaqjet e festivalit, ndërsa për studentë, çmimi i Festival PASS është vetëm 5 euro.