News

Duodrama e autores Frano Marija Vranković “Si nëna si e bija” / “Kakva majka takva kći”, më 3 dhjetor vjen në PITF 2018 me regjinë e Jasmin Novljaković dhe kastin e përbërë nga Mia Krajcar dhe Mirta Zečević.

Aktorja e shfaqjes “Si nëna si e bija” / “Kakva majka takva kći”, Mia Krajcar vjen në PITF për herë të dytë, ku vitin e kaluar morri çmimin Aktorja më e mirë.

Krajcar u lind në Zagreb, më 24 shtator, 1980. Ajo është aktore e teatrit, televizionit dhe filmit. Diplomoi në vitin 2007 në Akademinë e Arteve të Dramës në Zagreb.

Ka sinkronizuar filma të ndryshëm të animuar, morri pjesë në seriale të ndryshme dhe gjithashtu ka performuar në dhjetëra performanca teatrore.

Në Split, u nominua për çmimin e Teatrit Kroat për rolin në shfaqjet “Udovic” dhe “Libertinac”, e poashtu për performancën në “Baal” Theater, në shfaqjen “Don Juan”. Nga 2009, ka qenë anëtare e Shoqatës Kroate të artistëve të pavarur.

Bileta për të parë këtë shfaqje kushton 3 euro, ndërsa për studentë kushton 2 euro.

Kjo shfaqje mund të ndiqet edhe me biletën e tërë festivalit (Festival PASS), që kushton 10 euro për të parë të gjitha shfaqjet e festivalit, ndërsa për studentë çmimi i Festival PASS është 5 euro.

Biletat tashmë kanë filluar të shiten në Kolegjin AAB në Prishtinë, në MIQT Pub dhe Dit’ e Nat’.

Mos harroni se blerja e biletës ju siguron transportin falas dhe after-partyn