News

Aktorja Doris Pincic Rogoznica në Prishtina International Theater Festival.

Aktorja Doris Pincic Rogoznica lindi më 4 shtator 1988 në Zadar.

Ajo diplomoi në Akademinë e Arteve në Osijek. Doris shquhet për rolin e saj si Lara Božić-Zlatar në serialin televiziz Larin izbor.

Pasi përfundoi serialin në 2013, ajo u bë moderatore e radios në Narodni Radio.

Më 6 shtator 2013, ajo u martua me muzicientin Boris Rogoznica dhe në vitin 2014 lindi një djalë, të cilin e pagëzoi me emrin Donat.

Rogoznica është një nga aktoret e shfaqjes ‘’Dhe jetuan të lumtura…?’’ që do të shfaqet sonte në PITF në ora 20:00.