News

Afterparty i shfaqjes ”Dhe jetuan të lumtura…?”

Pas shfaqjes ”Dhe jetuan të lumtura…?” me ekipën nga Kroacia, musafirët patin rastin të argëtoheshin në një afterparty, në praninë e tingujve muzikorë.