PËR PITF

Festivali Ndërkombëtar i Teatrit "Prishtina International Theater Theatre" u themelua në ambientet e Teatrit AAB "Faruk Begolli" në Qershor të vitit 2017. Ky teatër funksionon në kuadër të Kolegjit AAB në Prishtinë.

Edicioni i parë i këtij festivali u mbajt me moton: "Mos pyet se çfarë mund të bëjë vendi juaj për ju - pyesni se çfarë mund të bëni ju për vendin tuaj" Ne synojmë ta bëjmë këtë festival një ngjarje tradicionale dhe origjinale.

Mëso më shumë
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian